Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/fbwpml.php) is not within the allowed path(s): (/home/haszkcom/public_html:/opt/remi/php74/root/usr/share/pear:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/haszkcom/public_html/root/ipkamerabazis.hu/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61

Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/Integrations/Bookings.php) is not within the allowed path(s): (/home/haszkcom/public_html:/opt/remi/php74/root/usr/share/pear:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/haszkcom/public_html/root/ipkamerabazis.hu/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/haszkcom/public_html/root/ipkamerabazis.hu/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php:61) in /home/haszkcom/public_html/root/ipkamerabazis.hu/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
IP Kamera Bázis https://www.ipkamerabazis.hu Amit az IP kamerákról tudni kell Sun, 14 Jul 2019 08:29:15 +0000 hu hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.6.4 164217110 Mi az IP kamera? https://www.ipkamerabazis.hu/mi-az-ip-kamera/ https://www.ipkamerabazis.hu/mi-az-ip-kamera/#respond Tue, 09 Jul 2019 13:55:35 +0000 https://www.ipkamerabazis.hu/?p=55 IP kamerák olyan eszközök, amelyek az Internet Protocol-t (IP) használják. A képeket számítógépes hálózaton keresztül továbbítják, ami lehet normál hálózati kábel (UTP) vagy vezeték nélküli csatlakozás (Wi-Fi) – wifi kamera. Más, gyakran használt elnevezései az IP kameráknak: hálózati kamera, webkamera vagy online kamera (élő wifi kamera).

The post Mi az IP kamera? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
IP kamerák olyan eszközök, amelyek az Internet Protocol-t (IP) használják. A képeket számítógépes hálózaton keresztül továbbítják, ami lehet normál hálózati kábel (UTP) vagy vezeték nélküli csatlakozás (Wi-Fi) – wifi kamera. Más, gyakran használt elnevezései az IP kameráknak: hálózati kamera, webkamera vagy online kamera (élő wifi kamera).

The post Mi az IP kamera? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
https://www.ipkamerabazis.hu/mi-az-ip-kamera/feed/ 0 55
Miért egyedi az IP kamera? https://www.ipkamerabazis.hu/miert-egyedi-az-ip-kamera/ https://www.ipkamerabazis.hu/miert-egyedi-az-ip-kamera/#respond Tue, 09 Jul 2019 13:54:25 +0000 https://www.ipkamerabazis.hu/?p=53 IP kamerák abban egyedül állóak, hogy kiemelkedően jó minőségű képet adnak. Sokkal élesebb élőképet adnak, mint az analóg CCTV kamerák. Ezen felül lehetőség van a kamera által megfigyelt terület képeit mindenféle rögzítő eszköz nélkül megtekinteni. Annyi kell csak, hogy a kamera valamilyen formában vezetékes vagy vezeték nélküli (WiFi) hálózathoz csatlakozzon. Bizonyos kamerákba micro SD kártya […]

The post Miért egyedi az IP kamera? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
IP kamerák abban egyedül állóak, hogy kiemelkedően jó minőségű képet adnak. Sokkal élesebb élőképet adnak, mint az analóg CCTV kamerák. Ezen felül lehetőség van a kamera által megfigyelt terület képeit mindenféle rögzítő eszköz nélkül megtekinteni. Annyi kell csak, hogy a kamera valamilyen formában vezetékes vagy vezeték nélküli (WiFi) hálózathoz csatlakozzon. Bizonyos kamerákba micro SD kártya is behelyezhető így Önálló rögzítésre is képesek.

The post Miért egyedi az IP kamera? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
https://www.ipkamerabazis.hu/miert-egyedi-az-ip-kamera/feed/ 0 53
Melyek az IP kamera felhasználási területei? https://www.ipkamerabazis.hu/melyek-az-ip-kamera-felhasznalasi-teruletei/ https://www.ipkamerabazis.hu/melyek-az-ip-kamera-felhasznalasi-teruletei/#respond Tue, 09 Jul 2019 13:53:21 +0000 https://www.ipkamerabazis.hu/?p=51 IP kamerákat már széles körben alkalmazzák a különböző iparágak, kereskedelmi és vendéglátó egységek valamint állami intézmények. A széles kínálat következtében a magánszemélyek is előszeretettel alkalmazzák ingatlanaik védelmében.  Akár a riasztó rendszerek kiegészítő elemeként is használható.

The post Melyek az IP kamera felhasználási területei? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
IP kamerákat már széles körben alkalmazzák a különböző iparágak, kereskedelmi és vendéglátó egységek valamint állami intézmények. A széles kínálat következtében a magánszemélyek is előszeretettel alkalmazzák ingatlanaik védelmében.  Akár a riasztó rendszerek kiegészítő elemeként is használható.

The post Melyek az IP kamera felhasználási területei? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
https://www.ipkamerabazis.hu/melyek-az-ip-kamera-felhasznalasi-teruletei/feed/ 0 51
Hogyan nézhető meg a (élő) kép vagy hogyan mozgatható az IP kamera távolról? https://www.ipkamerabazis.hu/hogyan-nezheto-meg-a-elo-kep-vagy-hogyan-mozgathato-az-ip-kamera-tavolrol/ https://www.ipkamerabazis.hu/hogyan-nezheto-meg-a-elo-kep-vagy-hogyan-mozgathato-az-ip-kamera-tavolrol/#respond Tue, 09 Jul 2019 13:51:16 +0000 https://www.ipkamerabazis.hu/?p=49 Az IP kamerák által készített kép megtekinthetők bárhonnan a világon az interneten keresztül (ha a kamerák be vannak állítva erre a funkcióra.).ip kamera felvételek Beállítható, hogy csak az adott személyek tudják megnézni a kamera képét. Lehetőség van teljes és korlátozott jogkörrel meghatalmazott felhasználók beállítására. Így lehetőség van a helyi hálózatról vagy bárhonnan számítógéppel vagy okos […]

The post Hogyan nézhető meg a (élő) kép vagy hogyan mozgatható az IP kamera távolról? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
Az IP kamerák által készített kép megtekinthetők bárhonnan a világon az interneten keresztül (ha a kamerák be vannak állítva erre a funkcióra.).ip kamera felvételek Beállítható, hogy csak az adott személyek tudják megnézni a kamera képét. Lehetőség van teljes és korlátozott jogkörrel meghatalmazott felhasználók beállítására. Így lehetőség van a helyi hálózatról vagy bárhonnan számítógéppel vagy okos telefonnal belépni a kamera rendszerébe

The post Hogyan nézhető meg a (élő) kép vagy hogyan mozgatható az IP kamera távolról? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
https://www.ipkamerabazis.hu/hogyan-nezheto-meg-a-elo-kep-vagy-hogyan-mozgathato-az-ip-kamera-tavolrol/feed/ 0 49
Az IP kamera éjszakai képet is tud készíteni? https://www.ipkamerabazis.hu/az-ip-kamera-ejszakai-kepet-is-tud-kesziteni/ https://www.ipkamerabazis.hu/az-ip-kamera-ejszakai-kepet-is-tud-kesziteni/#respond Tue, 09 Jul 2019 13:49:38 +0000 https://www.ipkamerabazis.hu/?p=47 Igen.  Az IP-kamera infravörös fényvetőket használ, hogy megvilágítsa maga előtt a területet sötétben. A különbség éjszakai és nappali felvételek között, hogy az éjszakai kép fekete-fehér és nem színes.

The post Az IP kamera éjszakai képet is tud készíteni? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
Igen.  Az IP-kamera infravörös fényvetőket használ, hogy megvilágítsa maga előtt a területet sötétben. A különbség éjszakai és nappali felvételek között, hogy az éjszakai kép fekete-fehér és nem színes.

The post Az IP kamera éjszakai képet is tud készíteni? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
https://www.ipkamerabazis.hu/az-ip-kamera-ejszakai-kepet-is-tud-kesziteni/feed/ 0 47
Tudom használni az IP kamerát úgy, mint egy riasztó rendszert? https://www.ipkamerabazis.hu/tudom-hasznalni-az-ip-kamerat-ugy-mint-egy-riaszto-rendszert/ https://www.ipkamerabazis.hu/tudom-hasznalni-az-ip-kamerat-ugy-mint-egy-riaszto-rendszert/#respond Tue, 09 Jul 2019 13:47:37 +0000 https://www.ipkamerabazis.hu/?p=43 Technikailag ez lehetséges. Az IP kamerák képesek érzékelni mozgást. Ez azt jelenti, hogy, ha mozgást érzékel a kamera, a jelezést küldött e-mailben vagy SMS-ben egy előre meghatározott címzettnek. Egy ilyen üzenet tartalmazza a pillanatképet, amit rögzített a kamera. A mozgás érzékelés tartományát be lehet állítani. Ha például van házi állat, akkor olyan tartományban kell beállítani […]

The post Tudom használni az IP kamerát úgy, mint egy riasztó rendszert? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
Technikailag ez lehetséges. Az IP kamerák képesek érzékelni mozgást. Ez azt jelenti, hogy, ha mozgást érzékel a kamera, a jelezést küldött e-mailben vagy SMS-ben egy előre meghatározott címzettnek. Egy ilyen üzenet tartalmazza a pillanatképet, amit rögzített a kamera. A mozgás érzékelés tartományát be lehet állítani. Ha például van házi állat, akkor olyan tartományban kell beállítani a kamera mozgásérzékelőjét, hogy az állat mozgására ne riasszon.

The post Tudom használni az IP kamerát úgy, mint egy riasztó rendszert? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
https://www.ipkamerabazis.hu/tudom-hasznalni-az-ip-kamerat-ugy-mint-egy-riaszto-rendszert/feed/ 0 43
Tudom menteni az IP kamera által készített képet? https://www.ipkamerabazis.hu/tudom-menteni-az-ip-kamera-altal-keszitett-kepet/ https://www.ipkamerabazis.hu/tudom-menteni-az-ip-kamera-altal-keszitett-kepet/#respond Tue, 09 Jul 2019 13:37:26 +0000 https://www.ipkamerabazis.hu/?p=40 Igen, ez lehetséges. Tárolhatja a képeket a számítógépén, távoli FTP szerveren, NAS (Network Attached Storage) vagy NVR (Network Video Recorder) eszközökön. Ezek merevlemezt igényelnek, viszont a méretét mindig az igényekhez lehet igazítani. Internet kapcsolattal bárhonnan elérhetőeke ezek az eszközök.

The post Tudom menteni az IP kamera által készített képet? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
Igen, ez lehetséges. Tárolhatja a képeket a számítógépén, távoli FTP szerveren, NAS (Network Attached Storage) vagy NVR (Network Video Recorder) eszközökön. Ezek merevlemezt igényelnek, viszont a méretét mindig az igényekhez lehet igazítani. Internet kapcsolattal bárhonnan elérhetőeke ezek az eszközök.

The post Tudom menteni az IP kamera által készített képet? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
https://www.ipkamerabazis.hu/tudom-menteni-az-ip-kamera-altal-keszitett-kepet/feed/ 0 40
Az IP kamera hangot is tud közvetíteni? https://www.ipkamerabazis.hu/az-ip-kamera-hangot-is-tud-kozvetiteni/ https://www.ipkamerabazis.hu/az-ip-kamera-hangot-is-tud-kozvetiteni/#respond Tue, 09 Jul 2019 13:35:57 +0000 https://www.ipkamerabazis.hu/?p=38 Igen. Bizonyos IP-kamerák nemcsak képet (videot) hanem hangot is tud közvetíteni, akár oda-vissza.

The post Az IP kamera hangot is tud közvetíteni? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
Igen. Bizonyos IP-kamerák nemcsak képet (videot) hanem hangot is tud közvetíteni, akár oda-vissza.

The post Az IP kamera hangot is tud közvetíteni? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
https://www.ipkamerabazis.hu/az-ip-kamera-hangot-is-tud-kozvetiteni/feed/ 0 38
Szükséges valamilyen speciális szoftver, hogy megtekinthessem a kamera képet? https://www.ipkamerabazis.hu/szukseges-valamilyen-specialis-szoftver-hogy-megtekinthessem-a-kamera-kepet/ https://www.ipkamerabazis.hu/szukseges-valamilyen-specialis-szoftver-hogy-megtekinthessem-a-kamera-kepet/#respond Tue, 09 Jul 2019 13:32:36 +0000 https://www.ipkamerabazis.hu/?p=36 Nem. A képek megtekinthetők minden böngészővel amibe beírják az IP kamera címét. A kamerákhoz általában a gyártók adnak olyan szoftvert amivel a helyi hálózaton beléphetünk.

The post Szükséges valamilyen speciális szoftver, hogy megtekinthessem a kamera képet? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
Nem. A képek megtekinthetők minden böngészővel amibe beírják az IP kamera címét. A kamerákhoz általában a gyártók adnak olyan szoftvert amivel a helyi hálózaton beléphetünk.

The post Szükséges valamilyen speciális szoftver, hogy megtekinthessem a kamera képet? appeared first on IP Kamera Bázis.

]]>
https://www.ipkamerabazis.hu/szukseges-valamilyen-specialis-szoftver-hogy-megtekinthessem-a-kamera-kepet/feed/ 0 36