Woox R4252 3MP Akkumulátoros Wifis Kamera Napelem Panellel – Innovatív Biztonsági Megoldások Önnek

37 900 Ft

Ismerje meg a Woox R4252 3MP akkumulátoros wifis kamera napelem panellel termékünket – a legújabb technológia és környezetbarát megoldások egyesülése! Tökéletes képminőség, éjjellátó és mozgásérzékelő funkciók, valamint a fenntartható energiaforrás garantálja, hogy otthona biztonságban legyen.

Leírás

Woox R4252 3MP Akkumulátoros Wifis Kamera Napelem Panellel – Innovatív Biztonsági Megoldások Önnek!

Fedezze fel a jövőt az otthonbiztonság terén a Woox R4252 3MP akkumulátoros wifis kamera napelem panellel termékünkkel! A legfejlettebb technológia és a fenntarthatóság találkozásának eredménye ez a csúcsminőségű kamera, amely minden pillanatban gondoskodik otthona és családja védelméről.

A kiváló képminőséget, éjjellátó és mozgásérzékelő funkciókat ötvöző Woox R4252 kamera nem csak a megfigyelésre, hanem az aktív védelemre is képes. A napelem panel által biztosított energiaellátásnak köszönhetően az akkumulátor élettartama jelentősen meghosszabbodik, így a kamera folyamatosan működik és a környezetre is jó hatással van.

A 355° panoráma és 90° döntési szög lehetővé teszi, hogy minden irányból átlássa otthonát, így a nyugodt érzés garantált. A kétirányú hangkapcsolatnak köszönhetően közvetlenül kommunikálhat családtagjaival vagy látogatókkal a beépített mikrofon és hangszóró segítségével. Az IP65 időjárásálló kialakítás biztosítja, hogy a kamera bármilyen körülmények között működiképes legyen.

Lépjen be a jövő biztonságtechnikájának világába a Woox R4252 3MP akkumulátoros wifis kamera napelem panellel termékünkkel! Új generációs védelem otthonának, mely az alábbi műszaki tulajdonságokkal rendelkezik:

  1. 3MP felbontás és éjjellátó: A kiváló minőségű felbontás és az éjjellátó funkció élesen és részletesen ábrázolja a megfigyelt területet.
  2. Mozgásérzékelés: A beépített érzékelő a legkisebb mozgást is észleli, és azonnali értesítést küld az okostelefonjára.
  3. Napelemes töltés: A napelem panellel felszerelt kamera a napenergiát használja, ami csökkenti a villanyszámlát és környezetbarát.
  4. 355° panoráma és 90° döntés: Teljes körű megfigyelés minden irányból, hogy biztonságban érezze magát otthonában.
  5. IP65 időjárásálló: Az IP65 minősítésű kamera ellenáll az esőnek, hónak és poros körülményeknek, így minden időjárási körülmény között működik.
  6. Kétirányú hang és alkalmazásvezérlés: Távoli hozzáférés és kommunikáció a beépített mikrofon és hangszóró segítségével, valamint a Woox alkalmazással.

Tegye okosabbá és biztonságosabbá otthonát a Woox R4252 akkumulátoros wifis kamerával, és élvezze a napenergia nyújtotta környezetbarát előnyöket! Ne hagyja ki ezt a forradalmi megoldást, amely az otthonbiztonság és a fenntarthatóság tökéletes egyensúlyát kínálja!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Woox R4252 3MP Akkumulátoros Wifis Kamera Napelem Panellel – Innovatív Biztonsági Megoldások Önnek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük